Telescoop bewassing

(TUCKER POLE SYSTEM)

TELESCOOPGLASBEWASSING

U bent van uw glazenwasser gewend dat als hij de ramen kwam wassen, hij gebruik maakte van diverse soorten klimmateriaal, met daarbij altijd een inwasser en wisser.

Dit zal niet meer gebeuren!

Cleaning Service maakt namelijk gebruik van het telescoopglasbewassingssysteem.
Het uiteindelijke resultaat van deze methode is hetzelfde als de klassieke methode, en kan in de meeste situaties vaak nog beter zijn!

 

HOE WERKT TELESCOOPGLASBEWASSING?

Door middel van een borstel op een telescoop stok borstelt en spoelt men de ramen inclusief omlijstingen schoon. Het water dat hierbij gebruikt wordt is gedemineraliseerd water. Dit “pure” water heeft een reinigende werking, hierdoor hoeft er dan ook geen reinigingsmiddel toegevoegd te worden.

Belangrijk bij deze werkwijze is dat men goed spoelt met het pure water. Doordat er goed gespoeld wordt zal al het vuil op de ramen en kozijnen verwijderd worden. Hierdoor blijft er na de spoeling alleen maar schoon puur water achter. Het pure gedemineraliseerde water hoeft dan ook niet meer middels een wisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt door de puurheid streeploos op!

Uiteraard zal er wel eens voor kunnen komen dat er restvuil achterblijft op de ramen. E.e.a. duidt er dan op dat er niet goed is gespoeld, en het zal dan ook opnieuw gedaan moeten worden door een van onze glazenwassers.

De voordelen van telescoopglasbewassing:

 • Milieuvriendelijk (geen reinigingsmiddelen), minder snelle hervervuiling
  en dus een langer schoon reultaat;
 • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs
  in direct zonlicht;
 • Geschikt voor reinigen van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etcetera;
 • Getoetste veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Tenslotte:

 • Wel is het belangrijk om te weten dat er bij aanvang van deze “nieuwe” werkmethode de eerste beurt kwalitatief minder kan zijn. Dit komt doordat er van de omlijstingen en roosters veel vuil afkomt en dit niet in een beurt is schoon te maken.
  Hiervoor vragen wij uw begrip;
 • Cleaning Service zal op den duur sneller klaar zijn met de werkzaamheden dan voorheen. Het hieruit voortvloeiende financiële voordeel voor ons wordt direct aangewend om het systeem en het benodigde gedemineraliseerde water te bekostigen;
 • Uiteraard kan het zo zijn dat u na het lezen van deze uitleg nog meer vragen heeft. U kunt deze aan ons stellen aan onze bedrijfsleider.

HOOGWERKER(S) EEN DUUR ALTERNATIEF!

Hoogwerkers bieden natuurlijk mogelijkheden maar zijn duur, weinig productief en kunnen lang niet overal komen door de afmetingen en het gewicht. met een telescoop glasbewassing systeem lukt dit wel.